Friday Events

Arrival and Check in
Time : No Designated Time

Members arrive at various times throughout the day and even day(s) prior. The Sonesta Gwinnett Place allows members to check in at 4:00 PM UTC. The first level of the parking garage to the right of the hotel entrance is our designated area to stage KITT replicas. After members have checked in they can enjoy one of many hotel amenities such as relaxing at the pool or possibly conversing with our special guests at the bar.
Dinner with Special Guests
Time: 9:00 PM UTC (Subject to Change)

Location: To Be Announced

After all our Special Guests arrive to the Sonesta and are comfortably checked in, members are welcome to join host Mark Puette and Special Guests to dinner. Restaurant location is typically decided from the Sonesta.

Please Note: Transportation to restaurant, food, beverage, and gratuity is the responsibility of each member.

Saturday Events

Event Setup
Time : 7:30 AM - 9:00 AM UTC

Length: 90 Minutes (Approximately)

Location: CENTENNIAL BALLROOM

Members and vendors with displays (This can be almost anything from showing part of your collection to your actual KITT and KARR conversions.) are given this time to set up their tables. Members are welcome to browse displays and purchase merchandise during this time. The event room has secure locking doors for added security.
Welcome to Atlanta!
Time : 9:00AM - 9:30 AM UTC (Approximately)

Length: 30 Minutes (Approximately)

Location: CENTENNIAL BALLROOM

Introduction to this years event and special guests from event organizer Mark Puette.
Panel 1 (Special Guest #1)
Time: 9:30-10:30 AM UTC (Approximately)

Length: 60 Minutes (Approximately)

Location: CENTENNIAL BALLROOM

Spend an hour with our special guests as they discuss their careers and their time on Knight Rider. Panel ends with individual questions and answers with the stars!
Panel 2 (Special Guest #2)
Time: 10:30-11:30 AM UTC (Approximately)

Length: 60 Minutes (Approximately)

Location: CENTENNIAL BALLROOM

Spend an hour with our special guests as they discuss their careers and their time on Knight Rider. Panel ends with individual questions and answers with the stars!
Panel 3 (Special Guest #3)
Time: 11:30-12:30 AM UTC (Approximately)

Length: 60 Minutes (Approximately)

Location: CENTENNIAL BALLROOM

Spend an hour with our special guests as they discuss their careers and their time on Knight Rider. Panel ends with individual questions and answers with the stars!
Lunch
Time: 12:30-1:30 PM UTC (Approximately)

Length: 60 Minutes (Approximately)

Location: To Be Announced

Take a break with host Mark Puette and Special Guests for lunch! Restaurant location is typically decided from the Sonesta.

Please Note: Transportation to restaurant, food, beverage, and gratuity is the responsibility of each member.
Panel 4 (Special Guest #4)
Time: 1:30-2:30 PM UTC (Approximately)

Length: 60 Minutes (Approximately)

Location: CENTENNIAL BALLROOM

Spend an hour with our special guests as they discuss their careers and their time on Knight Rider. Panel ends with individual questions and answers with the stars!
Autograph Session
Time: 2:30-4:30 PM UTC (Approximately)

Length: 60 Minutes (Approximately)

Location: CENTENNIAL BALLROOM

Please be courteous of our Special Guests and other members by limiting autographed items to 3-5 max per member. Members are also welcome to browse displays and purchase merchandise during this time. Autograph fee's are included with membership!
Finale, Cruise, and Farewell
Time: 4:30-6:00 PM UTC (Approximately)

Length: 60 - 90 Minutes (Approximately)

Location: Parking Garage

At this time members and special guests move to the designated parking garage to view, admire, and photograph member vehicles. Before everyone leaves we like to take a group photo of all the members and special guests who arrived this year. Safe journeys home and see you next year!